Koirien ravitsemusneuvonta

Ruokintalaskelmat ja -suunnitelmat yksilöllisiin tarpeisiin. Lasketaan ravintoarvot kohdilleen ja suunnitellaan sopiva ruokavalio ottaen huomioon lajikohtaiset tarpeet ja aktiivisuus.

Tapaamiset Käpäläväessä (Tampereentie 455, Lempäälä) tai hierontojen yheydessä kotikäynteinä Pirkanmaan, Hämeenlinnan ja Uudenmaan alueella.

Hinnasto ja ajanvaraus

Kuka olen ja mitä teen?

Olen Mari Lustig ja valmistunut koirahierojaksi ja urheilukoirahierojaksi Tampereen Koirahierojakoulusta 2018-19 ja jatkokouluttautunut fascioihin sekä selkärangan mobilisaatioon ja traktioon.

Uskon, että koiran hyvinvointi on kokonaisuus, joka muodostuu lihashuollon, liikunnan, ravinnon ja sopivan levon ja aktivoinnin tasapainosta. Erityisesti urheilevilla, aktiivisesti harrastavilla ja kisakoirilla nämä kaikki korostuu. Kun yksi näistä uupuu, se näkyy heti kokonaisuudessa. Onnellisella ja hyvinvoivalla koiralla nämä kaikki ovat sopivassa tasapainossa. Siksi haluan olla auttamassa myös muita näiden asioiden saavuttamisessa.

Ruokintapuoli on tullut tutuksi olemalla töissä yli 10-vuotta raakaruokinnan erikoisliikkeessä sekä eri eläintarvikeliikkeissä, käymällä erilaisilla luennoilla- ja kursseilla sekä yli 20 -vuotta omien koirien kanssa elämisen kautta. Haluan kehittää itseäni kokoajan ja tutkin aktiivisesti uusia ruokia, niiden ominaisuuksia ja vaikutuksia. Ravinnolla on hyvin suuri merkitys elimistön toiminnan kannalta, siksi siihen kannattaa panostaa huolella.

Itselläni on lauma siperian- ja alaskanhuskyja, joiden kanssa harrastan pääasiassa valjakkourheilua (keskipitkät matkat) sekä rally-tokoa ja agilitya. Kaikkea on kuitenkin tullut elämän aikana harrastettua ja oltua melkein joka lajissa (ja rodussa) jollain tavalla mukana. Mielenkiintoni kohteena ovat kaikki mikä vaikuttaa koiran liikkumiseen, suorituksiin, hyvinvointiin, oppimiseen ja onnellisuuteen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Placeholder Image

Tarjoamani palvelut

Placeholder Image

Koirahieronta

 • Klassinen- ja urheiluhieronta
 • Pinta- ja syvät fasciat
 • Selkärangan liikehoidot ja traktio
 • Nivelten mobilisointi
 • Venytykset
 • Kylmä- ja lämpöhoidot
 • Handy Cure -laser
Lis├Ątietoja ja hinnasto
Placeholder Image

Tarvikemyynti

 • Koiratarvikkeita aktiivisille koirille ja hyvinvointia tukemaan
 • Non-stop dogwear
 • Back on Track
 • Howling Dog Alaska
 • Erilaisia leluja, hihnoja ja pantoja
Lis├Ątietoja ja hinnasto
Placeholder Image

Ravitsemusneuvonta

 • Ruokintaneuvonta
 • Ruokintalaskelmat ja -suunnitelmat
 • Raakaruoka, kuivaruoka tai 50/50 + lisäravinteet yksilöllisiin tarpeisiin
 • Kisakausi, lepokausi, ylläpito, palautuminen, lajikohtaiset tarpeet
Hinnasto ja ajanvaraus
Placeholder Image
Placeholder Image

Ravitsemusneuvonta hinnasto:


Ravitsemusneuvonta
(60 min tapaaminen, jossa tehdään ruokintasuunnitelma, mutta EI sisällä tarkkaa ravintoarvolaskelmaa)

 • 60€ tapaaminen Käpäläväessä
 • 45€ hieronnan yhteydessä, jolloin saadaan samalla kattava tieto kudosten tilasta.

Ruokintalaskelma
(60 min tapaaminen, jossa tehdään ruokintasuunnitelma + lisäksi koiralle laaditaan yksilölinen ruokintalaskelma, jolla saadaan kaikki ravintoaineet juuri oikein kohdilleen)

 • 120€ tapaaminen Käpäläväessä
 • 100€ hieronnan yhteydessä, jolloin saadaan samalla kattava tieto kudosten tilasta.

Mahdollisuutena on käyttää myös etäyhteyttä tapaamisiin ja hinta on sama kuin Käpälävässä.


Maksutapana käy käteinen ja pankkikortti.

Ajanvaraus

Kyselyt sähköpostin kautta kuntokojootti (at) gmail.com tai 045 2650096.
Myös Whatsapilla tai Facebook viestillä KuntoKojootin sivuilla voi kysellä aikoja.

Miksi ravinto on niin tärkeää?

Kaikki elimistön toiminta on riippuvainen saamistaan ravintoaineista. Millaisista palikoista keho on rakennettu - laadukkaista ja helposti hyödynnettävistä, joita on tarpeeksi vai heikkolaatuisista, joiden kanssa elimistö joutuu tekemään lisätyötä hyödyntääkseen ne tai kompensoimaan puutteita? Jokainen varmasti ymmärtää, että pystyäkseen parhaaseen suoritukseen, tarvitaan kunnolliset rakennuspalikat ja lähtökohdat.

Lihakset tarvitsevat kehittyäkseen ja ylläpitääkseen normaalia toimintaa proteiineja, aminohappoja, mutta myös hivenaineita ja vitamiineja sopivassa suhteessa. Samoin luusto, iho, turkki, hormoonitoiminta, kaikki sisäelimet, veren muodostus, hermosto, aivot - kaikki tarvitsevat ravintoa toimiakseen. Laadukkaalla ruualla ja ravintoaineiden oikealla tasapainolla elimistön ei tarvitse rasittaa itseään niin paljon ja se pystyy keskittymään toimimaan optimaalisesti. Urheillessa ja harrastuksissa tämä näkyy selkästi mm. kestävyydessä, fyysisen palautumisen ja kehittymisen nopeudessa, jopa mielentila on vastaanottavaisempi ja oppiminen nopeampaa kun lihakset ja hermosto pelaa hyvin yhteen sekä hormoonitoiminta toimii.

Placeholder Image

Hoidetaan koirasi kuntoon!

Ajanvaraus hierontaan sekä ravintoneuvontaan Käpäläväkeen ja kotikäynneille sähköpostin kautta kuntokojootti (at) gmail.com tai 045 2650096.
Myös Facebook viestillä KuntoKojootin sivuilla tai Whatsappin kautta voi kysellä aikoja.

Hinnasto ja ajanvaraus
Powered by Kajabi